Merita sa iti micropigmentezi sprancenele?

Obtinerea formei perfecte a sprancenelor astfel incat sa iti avantajeze look-ul fetei este o adevarata arta. Poate nu ai observat pana acum, insa sprancenele noastre sunt una dintre cele mai notabile caracteristici, datorita expresivitatii lor. In plus, acestea accentueaza ochii, dand contur fetei. Micropigmentarea sprancenelor ne poate ajuta sa reparam acolo unde natura a dat gres si sa scoatem in evidenta cele mai frumoase calitati ale fetei noastre.

Asadar, ce mai poate face micropigmentarea sprancenelor pentru noi?

Micropigmentarea sprancenelor iti incadreaza ochii

Ochii sunt oglinda sufletului si nu doar. Acestia sunt cea mai puternica „Arma” a noastra atunci cand vine vorba despre exprimare. Sprancenele bine incadrate si simetrice actioneaza ca o rama pentru ochi, iar o forma gresit aleasa te poate face sa pari mai batrana. Specialistul in micropigmentare te poate sfatui in ceea ce priveste alegerea formei, din moment ce are o vasta experienta in acest domeniu.

Micropigmentarea sprancenelor te poate face sa arati mai tanara

Asa cum am mentionat in randurile de mai sus, cu tratamentul potrivit de micropigmentare a sprancenelor poti arata mai tanara cu ani intregi. Exista tehnici specifice pentru a face acest lucru, iar tehniciana la care mergi ar trebui sa le stie.

O astfel de tehnica este tatuajul de tip „pana”, in care, asa cum sugereaza si numele, liniile subtiri sunt desenate exact ca firele unei pene, ceea ce contribuie la obtinerea unui aspect natural, foarte ingrijit. Aceasta este o metoda des intalnita in incercarile de intinerire a fetei.

Pentru a va micropigmenta sprancenele va recomandam sa o contactati pe Paula Lupu –
0732 163 268 sau pe pagina de facebook de micropigmentare sprancene Ploiesti

Micropigmentarea creeaza echilibru asupra fetei

Cu totii ne-am dori o fata cat mai simetrica – atributul modern al frumusetii in zilele noastre. Atunci cand sprancenele nu sunt bine echilibrate, intregul aspect al chipului nostru are de suferit, parand debalansat. O spranceana bine structurata va da un aspect mai uniform fetei tale. De asemeni, va corecta greselile naturii, facand, de exemplu, ochii sa para mai mari decat sunt.

Asadar, daca iti doresti un efect de intinerire si de fata simetrica, micropigmentarea sprancenelor este un procedeu la care ai putea sa apelezi fara probleme. Cu adevarat, pentru efectele obtinute, acesta merita. Aspectul final va fi unul natural, care te va ajuta sa pari cu pana la 5 – 10 ani mai tanara, iar tatuajul va rezista pana la 10 ani, in functie de tipul de piele pe care il ai si de varsta. Uneori este nevoie sa reintervii cu inca o procedura de micropigmentare, insa aceasta va dura mult mai putin decat prima.