Cum sa te racoresti in timpul verii. Partea a XXIII-a

cum-sa-te-racoresti-in-timpul-verii-partea-a-xxiii-a

Vara este anotimpul preferat al celor mai multe persoane de peste tot din lume, iar acest fapt nu ne miră câtuși de puțin. Vara zilele sunt mult mai lungi, pielea este bronzată, iar noi suntem tot mai fericiți pentru că petrecem foarte mult timp afară, în aer liber și ne luăm doza de vitamina D de care avem nevoie direct din razele soarelui. Deși are atât de multe puncte forte, vara are și o serie de dezavantaje. Unul dintre principalele dezavantaje se referă la temperaturile ce pot crește atât de mult încât devin extrem de greu de gestionat. Acest lucru poate crea o stare permanentă de disconfort și chiar la stări de rău pentru anumite persoane. Ei bine, există totuși câteva modalități care pot fi adaptate de către noi pentru a ne răcori în timpul verii. Iată care sunt unele dintre lucrurile pe care le poți face pentru a te răcori în timpul verii:
racitor aer1. Achiziționează un răcitor aer

Dacă locuiești într-un mediu cu un nivel de umiditate destul de ridicat, poți apela fără nici un fel de problemă la un răcitor aer care va funcționa extrem de bine. Un răcitor aer poate fi folosit pentru a răci aerul din casă, de la birou, sau chiar și de afară, de la terasă sau balcon. Principiul de funcționare al unui răcitor aer este unul destul de simplu: acesta captează aerul cald din atmosferă, îl trece printr-un filtru, îl curăță și îl purifică, iar mai apoi, acesta este răcit și suflat prin încăpere.
2. Mestecă cuburi de gheață
Deși poate ți se pare ciudat, o super tehnică prin intermediul căreia te poți răcori este să mesteci cuburi de gheață și să le lași să ți se topească în gură. Senzația este una de răcorire intensă.

Leave a Reply